GÜLSÜM TURGUT - Okul Müdürü

Gülsüm TURGUT; 1990 Mardin doğumlu, ilk ve orta öğrenimini Midyat ta  yüksek öğrenimini 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde dereceyle tamamlamıştır. 2011 yıllında MEB de göreve başlayarak Midyatta farklı okullarda öğretmenlik - müdür yardımcılığı - müdürlük görevlerinde bulunmuştur. 2021 yılından bu yana okulumuzda müdür olarak görevine devam etmektedir.  2021 yıllında İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden ikinci lisansını bitirmiş ardından 2022 yılında Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını Okul Öncesi Çocuklarının Mahremiyet Eğitimi çalışmasıyla tamamlamıştır.Okul Öncesi yaş grubuna uygun kaleme almış olduğu hikaye kitaplarıyla Okul Öncesi Eğitime katkı sağlamıştır.

Yayınlanan Eserleri:

1. Ya Özlersem (Okul Kaygısı)

2. Ya Bulamazsam (Mülkiyet Kavramı)

3. Ya Tutamazsam (Tuvalet Eğitimi)

4. Ya Onu Daha Çok Severseniz ( Kardeş Kıskançlığı)

5. Ya İzinsiz Dokunurlarsa (Mahremiyet Eğitimi )

(482) 462 5150 Eposta