Birlikte Deneyelim(Let’s Try Together) Projesi

Okulumuz 5 yaş sınıfı E şubesi öğretmeni Ayla ORHAN ÇIDAM; Yunanistan,Litvanya ve Portekiz ortaklığı ile Birlikte Deneyelim(Let’s Try Together) projesini öğrencileri ile birlikte uygulamaktadır.. Okul öncesinde fen ve deneyim, çocukların meraklarını ve keşfetme isteklerini destekler. Bu dönemde çocuklar, çevrelerini anlama ve keşfetme sürecinde önemli adımlar atarlar. Fen ve deneyim, çocuklara temel bilimsel kavramları öğrenme ve problem çözme becerilerini geliştirme fırsatı sunar. Ayrıca, bu deneyimler, çocukların gözlem yapma, hipotez oluşturma ve sonuçlarıyla ilgili düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bu süreç, çocukların bilime olan ilgilerini artırarak öğrenmeye olan motivasyonlarını güçlendirir.

07.12.2023 51

07-12-202307-12-2023